Brandweer Dorst is innovatief

Brandweer Dorst is innovatief, delen kennis en leren elke dag

Brandweer – Brand. Iets waaraan we liever niet denken. Want zelfs een kleine brand kan al veel schade en leed aanrichten. Gelukkig kunt u met een paar simpele maatregelen brand voorkomen. Of als het toch mis gaat, de schade beperken.

Wij zijn de instantie die zich bezighoudt met het redden van mens en dier en het voorkomen en bestrijden van brand alsmede het verlenen van hulp bij ongevallen. Tot onze taken behoren ook voorlichting, controle op preventieve maatregelen, brandbestrijding en rampenbestrijding. De Brandweer Dorst beschikt over een wagen die vuurrood van kleur is. Daarnaast is het voertuig voorzien van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties strepen, die in het leven zijn geroepen om de herkenbaarheid te vergroten. Ons voertuig is uitgerust met een blauw zwaailicht en een tweetonige hoorn.

Heb je interesse in de brandweer, wil je wat doen voor de maatschappij….Woon en/of werk je in Dorst, ben je tussen de 18 en 40 jaar oud, sportief, stressbestendig en praktisch ingesteld? Vul dan hier het vrijwilliger formulier in.

Brandweer Dorst gemeente Oosterhout redden van mens en dier
2017-03-21T11:15:07+00:009 februari 2017|